krimpenerwaard

Deze site maakt gebruik van
Google Analytics met bijbehorende cookie(s). Verworven gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet gedeeld met derden.

Google Analytics Uitschakelen

Privacyverklaring

kat

Wilt u een kostenindicatie voor de behandeling van uw huisdier? Wij staan u graag te woord tijdens ons telefonisch spreekuur of aan de balie.

Waarom staan er geen tarieven op de website?

Het grote risico van vergelijken van prijzen via websites is dat er appels met peren vergeleken worden. Ook is het lastig om standaardprijzen te geven. De prijs van een behandeling is vaak afhankelijk van gewicht van uw dier en de gekozen behandeling.

Maar een consult is toch gewoon een consult en operatie is toch gewoon een operatie?

Nee, dat vinden wij niet. De kosten worden onder andere bepaald door:

  • De besteedde tijd en aandacht: Staat u binnen 5 minuten weer buiten zonder uitleg of krijgt uw huisdier volledig de tijd en aandacht en krijgt u goede uitleg? Wij nemen ruimschoots de tijd om uw huisdier op het gemak te stellen en uw vragen te beantwoorden.
  • De mogelijkheden binnen de praktijk. Wordt u voor alles direct doorverwezen of investeert uw dierenarts ook in diagnostische apparatuur? Onze klinieken zijn zeer goed uitgerust met de modernste apparatuur.
  • Kennisniveau: Blijft uw dierenarts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? M.a.w. volgt de dierenarts en zijn of haar personeel regelmatig bijscholingen. Al onze dierenartsen en assistenten volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven en u van het beste advies te voorzien.
  • Keuze voor veiligheid en kwaliteit. Vaccineert of opereert uw dierenarts zonder zorgvuldig lichamelijk onderzoek vooraf ? Kiest uw dierenarts voor narcose met de veiligste en nieuwste (duurdere) middelen of voor de wat ouderwetsere, minder veilige (en goedkopere) middelen? Wij kiezen voor de beste en veiligste produkten en behandelingen.

Shoppen voor de laagste prijs ...

Het staat u natuurlijk vrij om van de ene naar de andere dierenarts te lopen om zo altijd de laagste prijs  te hebben. Om goede diergeneeskunde te kunnen bedrijven en goede diagnostiek te kunnen doen is een compleet overzicht van de hele geschiedenis van uw huisdier onontbeerlijk. Bij regelmatig wisselen van dierenarts gaat dit overzicht verloren waardoor de kosten juist weer op kunnen lopen of nog erger: een onjuiste diagnose gesteld kan worden.

Ons prijsbeleid

Crimpenerwaert Dierenartsen gaat voor de beste kwaliteit, service, aandacht en veiligheid. Het zal dus duidelijk zijn dat u bij ons niet aan het juiste adres bent voor de allerlaagste prijs. Wij streven ernaar u de beste prijs/kwaliteitverhouding te bieden. De gezondheid van uw huisdier heeft bij deze afweging de hoogste prioriteit!

  Kliniek Lekkerkerk
Burgemeester van de Willigenstraat 10A
Tel. 0180-661310
info@crimpenerwaert.nl
  Kliniek Bergambacht
Hof ter Bergen 24
Tel. 0182-351695
info@crimpenerwaert.nl
  Copyright © Crimpenerwaert Dierenartsen - alle rechten voorbehouden | webdesign door mmx.nl